Over ons
Wij (Thomas en Eva de Roodt) wonen samen met onze drie kinderen in het jaren 30 huis naast de fabriek. Deze hebben wij begin 2017 helemaal verbouwd. Momenteel zijn wij in het voorste deel van de oude fabriek ons droomhuis aan het realiseren. 

De liefde voor architectuur en interieur van Eva en Thomas vind je terug in de al verbouwde ruimtes. Sinds 2021 mogen wij ons aansluiten bij de, door Studio Anouk B geselecteerde dealers van WE ARE WOW MAKERS natural paint.

Samen met Chantal Stols verzorgen we een totaal concept voor  'your (second) Home'  onder de naam Maison Aimelie 

Historie

De fabriek, welke omstreeks 1940 gebouwd is, heeft in zijn begin jaren dienst gedaan als melk/kaasfabriek. De naam van de fabriek was "de Ster" 

 

Met de jaren hebben de fabriek en bijbehorende bedrijfshallen onder andere dienst ook gedaan als klokkenmakerij en houtgroothandel. Van oudsher zorgde de fabriek voor werkverschaffing in de regio en is daarom lokaal ook wel bekend als "de fabriek" / "de oude melkfabriek"

Met de jaren zijn er diverse gebouwen verhoogd/aangebouwd waardoor er verschillende tijden qua bouwstijl zijn. Elke locatie die wij binnen hebben heeft privacy en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Familie de Roodt 98.jpg

Succes is not only about the end result, it's about what you learn along

the way.